2010. november 14., vasárnap

The Other Side

Ez most nem Epica, ez Sirenia. Azért, mert most ezt hallgatom, mert ehhez volt kedvem, hangulatom, és tök igaza van. Ha elég zenét hallgatsz, egy idő után magától fognak jönni a dallamok. reggel úgy kelsz fel, hogy tudod, melyik dalt kell aznap meghallgatnod, egész nap a fejedben jár és alig, alig bírod ki nélküle, míg sikerül lejátszanod. Persze, Sirenia nélkül nem haldoklom, de elég jól esik most üvöltetni - ellenben a Tides of Time nélkül volt már, hogy a legjobb megoldásnak az tűnt, ha a fejem beleverem valamibe. Nem vertem, de vicces lett volna... ^^'
Nincs nyalókám, elfogyott, és vasárnap egy rohadt bolt sincs nyitva. Pedig csodálatos idő van: fúj a szél és az utcán fáznak az emberek. A folyó hullámzik a fák körül, amik két napja beledőltek, az egész út vizes és nedves. A legnagyobb örömmel futnék ki így, ahogy vagyok, csak sajnos úti cél nélkül nem megy. Márpedig az összes potenciális úti cél zárva van. Ezért nem szeretem én a vasárnapot.
Szép volt az a mese a vak emberről - de már megint, annyira tanmese. Úgysem nyeri vissza a látását. Tehetetlenül ül tovább az utcán, aztán meghal.
A vakok előtt vajon hogy pereg le az életük az utolsó pillanatban?

2 megjegyzés:

  1. Since you're following me I want to tell you that I moved my blog!
    please follow me at my new blog:
    http://septumlucidum.blogspot.com
    it would make me really happy! <3

    VálaszTörlés
  2. Szia! Most találtam rá a blogodra, jókat írsz, csak így tovább! Én is írok, egy divatblogot, nézd meg és ha gondolod követhetjük egymást!
    XOXO Lídia
    www.thegirlbehindthefashionmask.blogspot.com

    VálaszTörlés