2010. december 4., szombat

Whataya want from me?

Jól látod, nem Epica, sem Nightwish, még csak nem is "kultúrzene". Hamisítatlan Adam Lambert, mert ez kell a népnek. Néha még én is elfáradok a túlzott extázistól, amit Édeseim nyújtanak nekem. Olyan, mint amikor a drogos túllövi magát: kell egy kis detox. Vagy egyszerűen csak megkíván valami mást, valami gyengébbet, hogy töröljön helyet az újabb löketeknek. Teljesen mindegy, ehhez volt kedvem és kész. :)
Nagyon érik az új blog. Angolul, of course, mert a szeretteimet, konkrétan a saját, külön bejáratú bolondomat megőrjítem azzal, hogy hozzájuk beszélek idegen nyelven - általában English-Francaise multilanguage-ben nyomom. (Of course. :D) So, majd kiélem magam ott, és itt tudok majd szépen fogalmazni.
"Neked agyadra ment az angol. >< Tudsz te szépen magyarul is beszélni!"
Igaza van. =3
Namármost, hogy ki mit akar tőlem, azt egyáltalán nem tisztázta le velem senki. És hiányzik. Komolyan hiányzik, hogy nem akarnak tőlem semmit. Nem zaklatnak naponta, hogy szaladjak próbára, menjek versenyre, lépjek fel valami ritka unalmas verssel, mert különben a Mennyekben úsznék, ha normális művet kapnék. (Kittyke tud a Mennyekben úszni. Tudjátok, vannak azok a vattacukor-pamacsok az égen, azok is ott úszkálnak. Ha ők megtehetik, akkor én is.) Sőt, rendkívül unalmas az élet anélkül, hogy lélekgyógyászkodhatnék. Nincsen senkinek semmi baja, vagy ha van, akkor sem hozzám jönnek vele. Így aligha tanulom ki a szexuálpszichológiát, gyerekek. :D
Ami magát a blogolást illeti, olvasók nélkül továbbra is rendkívül szabad és egyszerű. Egy kicsit persze szembesülök azokkal az apróbb kellemetlenségekkel, amik mindenkire lecsaphatnak, gondolok itt arra, hogy anagrammákat gyártanak belőlem, de az előbb még épp ennek hiánya miatt sírtam. Szóval "haggyukmá'", semmi probléma. =)
You all should want more from me 'cause I'm bored. =3

Ma csokis cappuchinóval akartam meglepni magam, így névnapom, meg szombat alkalmából. Még mindig koffeinhiányom van, már hajnali dél óta, szóval az is érik rendesen.
Puszi a népnek. Még hallotok felőlem! ^^

1 megjegyzés:

  1. Adam Lambert isteni :) Én imádom őt hallgatni! Amúgy jó ötlet két nyelven írni, nem csak gyakorlod a nyelvet, de több követőre is szert tehetsz :)
    Követtelek :)
    XOXO Lídia
    www.thegirlbehindthefashionmask.blogspot.com

    VálaszTörlés