2011. június 10., péntek

Üt már


Szabadság. Véres zászlós, napsütétes, himnuszos-szózatos évzárós, filmnézős. Beütött. Egyelőre még nem érzem, még hátra van egy matek vizsgám, egy évzáró, énekelni is fogok rajta legújabb verzió szerint. De azzal még ráérek izgulni.
Nemsokára látom Jencit (jó rég volt már utoljára...), utána szaladok a pályaudvarra, kedvesemet leszedem a vonatról, itthon belököm az ágyba és... alszunk. Még mindig ez a terv. Koffeinhiány, front vagy túl sok füst, de egész éjjel fájt a fejem, nem aludtam jól. Nem baj, nyár van. :) (Semmi sem baj ma. Ma jó napom van. Mindjárt kezdődik a jó része. :D)
Ma Gellért is aranyos volt. Ő az új legjobb haverom, a legelviselhetőbb osztálytárs, vele még így az év végi besokallásnál is elviseltük egymást. Amcsinak érezte ma magát a szentem, nagyon aranyos volt. (Sajtburger, mcfarm, a hölgynek mcwrap, én fizetek. - Kicsit lassabban, ha kérhetné szegény leányzó a pult mögül. :))
Szóval vannak még aranyos emberek. Jól esett a próba is, a cseresznye is, a bigmac is a mcwrap helyett, jól esik mindjárt ledőlni, mert lesz még tíz percem, mielőtt elindulnék.
Sokpuszi mindenkinek! ^.^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése