2011. szeptember 4., vasárnap

Az első tanulós vasárnap


Na kérem, nem megy az a töri tanulás olyan gördülékenyen, mint kéne neki. Mostantól egyébként sokat fogok történelemről írni, mert hát heti öt plusz egy (még pontosabban három plusz egy plusz kettő) elég sok. Nem tartott hát sokáig a megnyugvás, hogy nem fogok annyit szívni a matekkal, lesz helyette bizony fincsi történelem. Oké, hogy magolós, de nekem nem megy olyan könnyen. Hat éve próbálom megszeretni, de nehéz, továbbra is mindig találok benne valami hülyeséget, ami felbőszít, hogy lecsapom az egészet, vagy valami érhetetlent: nem mindig tudom jól elhelyezni, ki kinek volt a kije, jelen esetben ki hol élt, melyik nép mit csinált. Szóval sehogy sem jó, de azért küzdök. :)
Közben rám jött a Rómeó és Júlia nézés, de kibírtam néhány jelenettel, most nem szeretnék nekiállni megnézni az egészet, még ha közben tudnék is tanulni. Ellenben letöltöttem egy Rise Against discographyt - még ha egyelőre hiányos is egy-két lemezzel. Bemelegítésnek jó lesz.
A legjobban a bácsi hangja tetszik, egészen megnyugtató. Nem olyan különleges, de odateszi magát és rögtön tetszik, rögtön muzsikává teszi a számokat. Fent található az első dal, amit hallottam tőlük, ez már régebben meg is volt. Emlékszem, mikor egyszer rám jött, hogy meg kéne hallgatni, Vivi direkt kérte, hogy játsszam le még egyszer, mert "ez jóóóóóó!". Na hát igen. :)
Ez volt a mai kultúrmorzsa. ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése