2011. november 19., szombat

Merry Winter Depression


Volt néhány napja egy nagyon csapongós, depis, minősíthetetlen posztom, ki is töröltem. Azóta még sokat gondolkodtam, megittam néhány pohár bort (tegnap péntek volt.) és kiadtam magamból mindent, ami az okosok szerint előbb-utóbb úgyis kijött volna. Persze kérdés, hogy ez most előbb volt, vagy utóbb?
Azóta találkoztam apukámmal, nemsokára vásárolni megyek anyával, jobban vagyok. Tényleg muszáj volt leírnom mindent, bár a választ még várom, addig bizony ott maradt az a görcs a gyomromban. De most jól tettem, hogy leírtam, és legalább kétségem nincs, most nincs.
Depi ellen azt a javaslatot kaptam, hogy énekeljek, táncoljak, nézzek Való Világot, csak ne gondolkozzak. Nahát, megbetegedtem nagyon ügyesen, mielőtt kitáncolhattam volna magam, úgyhogy most teát vedelek meg Neo Citrant, de azt jó hevesen - átérzem a vedelés ritmusát. :) Vásárolni persze azért elmegyek.

Rengeteget kell tanulni egyébként, most is. Úgy szeretnék teljesíteni, mint egy kisangyal, mert a következő hetekben sokat fogok hiányozni és szeretném megmutatni, hogy nekem ez belefér, mert jól tanulok, nem melegedni járok sulcba. Töri, magyar, angol, francia, biosz, még matek is, orrvérzésig. Azt viszont rohadtul nem értem, hogy mi a francnak kell nekem még fizikát tanulnom?! És másoknak bioszt? Persze, mi elit suli kiemelkedő tagozata vagyunk, szeretek ezzel büszkélkedni, mert igaz - de ez már tényleg csak időpocsékolás. Ha arra gondolok, mennyi hasznos dolgot tanulhatnék meg abban a heti két órában... sőt, négyben, mert informatikám is van! Heti négyszer negyvenöt perc alatt beseggelnék ötven évszámot, negyven biokémiai elemet, megtanulhatnék kétszáz kifejezést emelt angolhoz. Ha erre gondolok, kedvem lenne kiabálni. (Mondjuk mostanában minden ezt váltja ki belőlem.)
És a legviccesebb, hogy a fizika, a biosz tanár is meg van róla győződve, hogy fontos a tárgyuk és egyszerre ígérnek vérengzést, mert egyszerre esik le nekik, hogy az osztály háromnegyedét nem érdekli a tantárgya.
Ha most olvasol, mondd, őszintén! Szerinted van értelme még harmadik-negyedikben, szakosodás után teljes osztálynak fizikát, bioszt tanítani? -.-'

A fenti képen tél van és Svédország - mindkettőt imádom. Mikor reggel arra kelek hogy sötét van, hideg és eszméletlenül sűrű köd arra gondolok, hogy de jó lesz, mikor Svédországban fogok élni és egész nap ilyen idő lesz, fel sem kel a nap. :)
Na persze a napot is szeretem, de a betegséget leszámítva jó ez a tél... :)
Kellemes téli depressziót! ^^

2 megjegyzés:

  1. 1: Ez költői kérdés votl, mert egyértelmű, hogy nincs.
    2: A hideggel nekem sincs bajom ,de nap nélkül? Jájjj. Te tudod ;)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, de ha a hepp elkap, nem nyugszom addig, amíg nem tudom meg, milyen. :) És 1.), ugye hogy ugye. :)

    VálaszTörlés