2012. július 31., kedd

Full bag

"Fejlődőképes vagyok!", kántálom kétségbe esetten, míg a tévében futkosó afrikai nádszálkisasszonyokat megszégyenítve kapkodom leszarom-tablettáért, valamint tejért, mert majdhogy' tizennyolc év szigorú tejmegvonás után felébredt bennem a kalciumhiány.
Szóval továbbra is imádom a Facebook-ot, a buta emberek ráérősségét és a nyers tojást. És tényleg imádom a sorozataimat, amik tartják bennem a lelket, a kispárnámat és a kávét. Ki-ki döntse el.
Kivettem a könyvtárból a Viharszigetet, mert a film nem tetszett, de a könyv egy fokkal jobbnak ígérkezik, arra az esetre, ha nagyon tele lenne a fejem-zacsim, leülhessek a kerti fa tövében a vodkám maradékával és eltölthessek csendben egy kellemes délutánt.
Innen üzenem a napi rendszerességgel megkergető, megfütyülő, nyálcsorgató, tanulatlan, ám annál jóvágásúbb fiatal és kevésbé fiatal csodahímeknek, hogy be fogok szerezni egy flakon kib*szott paprika sprayt, és másnak nem adok! Addig is hordok magamnál sátgánt és válogatott vadászkéseket a csinos szoknyácskám alatt. Na!

2 megjegyzés: