2012. október 1., hétfő

October

Biztos ezt a dalt is ezerszer mutattam már. :) Nem baj. Október van és én kihasználom, hogy beposztolhatom. Ma véletlenül jutott eszembe meghallgatni, de olyan szép, és annyira nem illik most ide, mégis jó, hogy megy! ^^
Bolondos hétvégém volt, olyan egyszerűen jó. Érdekes emberekkel, almalé ízű borral, pisztáciával, őrültséggel, fantáziákkal, vonaton tanulással, máris várakozással, hogy még egy hét elteljen. A biológiai órám nem szereti a rendszertelen boldogságaimat, nem is tudom eldönteni, mellette ébren jobb, vagy hozzá bújni és aludni? Mindkettő, annyira! És mellette ébredni. Ha valaki kétségekről mert nekem mindezek után beszélni, kinevetem. :)
Gyorsan elszaladt a szeptember. Még egy kicsi, és azon kapom magam, hogy szalaggal avatnak, büszkén húzom ki magam a Földes nevével a karomon, még ha a jelenlegi szalagterv nem is tetszik. Abban a kabátban fogok a nagykorúságba is belépni.
Még mindig jó idő van, még mindig jó a Déryné teraszán ücsörögni iskola után, bár már meleg lattét rendelek, a hideg limonádé ideje lejárt, a hűs söré, meg fájdalom, réges-rég! :)
Légy erős, légy erős! Máris mennyivel kevesebb van hátra! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése