2013. január 10., csütörtök

Areyoufuckingkiddingme?!

Te jó ég, én ezt nem tudom magamban tartani. Már korábban is említettem, több ízben kitweeteltem, hogy mennyire utálom a Facebook-ot; alapvetően egy jó dolog, de amikor az üzenőfalamon ilyenek jelennek meg, na, attól kiborulok. Ez a kép most annyira felidegesített, hogy már csak azért is elolvastam alatta a kommenteket, gondolván vagy megnyugszom, vagy már úgy is mindegy, mert felhúztam magam. Természetesen nem nyugodtam meg.

A teljes bejegyzés itt megtekinthető.

Gyerekek, én ezt nem hiszem el. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy ez a rohadt társadalom hangoztatja, hogy emennyire liberális meg hogy mindenki mennyire egyenjogú, közben egy lány vagy éppen térdig érő szoknyát hord, vagy elfogadhatatlan, mert akkor már ribanc, kurva, vagy ellenkező esetben konzervatív, prűd, szentfazék. De még ha csak az öltözködéssel lenne probléma.
Mert ha egyetlen partnered volt egész életedben, az rendben van. (Talán még ha kettő is, de úgy nem lesz igazán érzékletes.) De tessenek vigyázni, mert nem mindegy ám, hogy mikor fekszel le azzal az egy partnerrel először! 13 évesen? Kurva. 15 évesen? Ribanc. 25 évesen? Már ne is haragudj, pókhálót nem növesztettél még? Csak házasság után? Ostoba szentfazék...
Haha, volt már egy éjszakás kalandod? Ribanc. Tizennyolc vagy és már kettőnél több partnered volt? Pfuj.
És akkor még csodálkoztok, hogy megerőszakolják a csajokat, hát ha ilyen romlottak vagytok, meg is érdemlitek. (Ribancok.)


Körülbelül ezzel találkozom mostanában. És akkor még szó sem volt arról, hogy ha tetszik egy fiú, akkor biztos egy szexéhes dög vagy, meg ha a randevúra rövid szoknyában mész, bizony sejthető az este kimenetele. (Ilyen is van a kommentárok között, nem én találtam ki!) Ez, kérem szépen, micsoda?!
Ne merészelj már szép lenni meg mosolyogni az utcán, mert akkor még valaki meg talál kívánni, te ringyó, te. És mire fel vagy ilyen magabiztos, mi? Ilyen nagy mellekkel már biztos végigmentél a fél városon...

Na most akkor várom a véleményeket ezzel kapcsolatban. Igazság szerint kedvem lenne kitenni ezt egy nagyobb platformra, hogy a kevésbé művelt nagyközönséghez is eljussanak a szavaim és megkaphassam, hogy milyen olcsó vagyok, mert védem a... ribancokat.
Akárhogy is, a Ti véleményetek tényleg érdekel. Indokolatlanul húztam fel magam?

3 megjegyzés:

  1. Milyen jó a tumblr, pár nappal 9gag előtt kint volt a kép... Igazából nem tudom. Hajlamos vagyok megbélyegezni embereket, akiken rövid szoknya van, de igyekszem túllépni rajta, mindenki úgy öltözködik, és él ahogy kedve tartja. Ezt kéne felfogni a társadalomnak - szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt kéne. De ez a "társadalom" már egy olyan hatalmas ketrece a birkáknak - én már nem is tudok hova csodálkozni, hogy mennyire buták egyesek! -, hogy nincs az a száj, amibe bele lehetni rágni ilyesmit. ^^'

      Törlés
  2. haha! szívemből szóltál. alapvetően farmer-párti vagyok, de a minap merészeltem viselni egy rövidebb szoknyát (megjegyzem egy jó vastag, mindent takaró harisnyával...), mire megkaptam, hogy tarthatatlan, hogy már én is ribanc lettem. hát, jól van. mit mondhatnék erre :)

    VálaszTörlés