2013. január 31., csütörtök

Ne foglalkozz vele


Csak azért írok, mert több oldalról érkeztek aggodalomtól csöpögő írásos kérvények különféle életjelek adására. (Nem, igazából csak nem hiszem, hogy tudnék még aludni. A kutyának sem hiányzom. :D Ellenben a macskám e héten is kamatoztatta vakon-négylábbal gépelési technikáját, fészbukcsetelt a szentem, B-vel. Az a baj, hogy ő a hetem fénypontja. És mélypontja. (Nem, az most van. Remélem.))
Szóval továbbra is dead tired, de istenbizony jövő héten Pest megye közelébe sem fogok menni (még mindig van hely, aminél jobb Miskolc city -> Tiszai-Keleti sebes másodosztály...) és vessetek kútba, ha ha mégis megpróbálnám/megkívánnám/ráutaló magatartást tennék. Istenbizony jövő héten kipihenem magam, egyúttal megváltom a világot - vészesen közeleg a február vége, tételeim pedig még sehol. Úgyhogy kihasználom, hogy ilyen jófej édesanyám van, illetve, hogy eddig lelkiismeretesen aludtam odabent minden órán, továbbá hogy bármikor elmondhatom, hogy "azértismegcsinálomaztakétemeltetcsesszétekmeg", szóval igen, maradok.
Nem bánnám, ha D jelentkezne, de ő legyen a legnagyobb hiány az életemben. :P
Illetve továbbra is keresek barátot (jelentkezés öt összefüggő, vonzó, magadról legalább három érdemi információt tartalmazó összetett mondatban 0-24), illetve bérbarátot február 15-re (jelentkezés reggel nyolctól este tizenegyig fényképpel, testmagasság centiméterben való megadásával, legalább egy nyelv középfokú tudása szükségeltetik, ez lehet a magyar is, nem bánom).
Hát milyen elkeseredett nemzet ez?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése